Contact

Kleine Bebichhichi pop jongen

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Monchhichi poppen zijn vertederend mooi om te zien en om mee te spelen. Hun baby's, de Bebichhichi poppen, zijn absoluut om op te vreten, maar deze klassieke knuffels zijn natuurlijk niet eetbaar. Ze zijn wel een heerlijk cadeau voor kinderen die van lieve poppen houden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De Monchhichi poppen staan bekend om hun bruine vacht en hun bolle wangetjes. Ze zijn dan ook geïnspireerd op apen. Deze kleine Bebichhichi pop is een klein aapje met veel menselijke trekjes. Vooral zijn onschuldige lach op het gezicht is betoverend. Net als kleine mensenbaby's heeft ook deze baby een speen in zijn mond.

De Monchhichi poppen zijn in de poppenwereld een begrip. Al sinds de jaren '70 begeleiden ze kinderen op weg naar school of liggen ze knus in kinderbedden om de kleine jongen en meisjes wat geborgenheid en bescherming te bieden voor ze in slaap vallen. Door hun innemende oogopslag weten ze snel het vertrouwen van kinderen te winnen. Deze Bebichhichi pop jongen met zijn blauwe luier en speen in zijn mond is wel heel erg leuk en schattig om mee te knuffelen.

Naast de Bebichhichi poppen zijn er ook grotere Monchhichi poppen, zowel als jongen als meisje. Door de grote hoeveelheid fans zijn er ook talloze kledingstukken en accessoires voor de lieve knuffels voorhanden. Dat betekent dat deze kleine Bebichhichi pop jongen niet iedere dag in zijn blauwe luier hoeft te lopen, maar ook op zoek kan gaan naar andere kledingstukken. Een lief cadeau voor kinderen!

Productdetails

  • Figuur van 15 cm
  • Luier en speen zijn afneembaar
  • Door de mogelijke kans op verslikken van kleine delen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:50:42+00:00