Contact

Vrolijke bloempot met potgrond en zaadjes

Vanaf € 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Alle mens-, dier- en plantensoorten beginnen klein. Geef nu een stukje natuur cadeau aan je eigen kinderen of hun vriendjes. Deze schattige bloempotten inclusief potgrond en zaadjes zijn een biologieles voor thuis. Wat zal er groeien in deze schattige pot? Je kunt kiezen tussen een aap en een olifant voor je kleine dierenvriend. Een fascinerend cadeau voor de eerste ervaring met de natuur!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Van deze keramieke potjes heb je vanaf de eerste minuut plezier en dat wordt alleen maar meer zodra je wat ziet groeien. Een ideaal cadeautje voor degenen zonder balkon of tuin die toch een beetje extra leven in huis wil. Deze potjes zijn ideaal om in de vensterbank te zetten, of op het aanrecht. Wed maar dat de persoon in kwestie dit cadeautje hartstikke leuk vindt! 

De bloempot van keramiek op de vensterbank is al snel favoriet bij jong en oud. Vriendjes krijgen vol trots deze mini-tuintjes te zien en hun ouders lachen bij het aanblik van de enthousiaste kinderen. Alles wat je nodig hebt, wordt geleverd bij de bloempot: zaadjes, aarde en vrolijkheid. Alleen de zon en het water moet je zelf verzorgen. Binnen zeven dagen groeien er grappige sprietjes op het hoofd van de aap of olifant. Knip een stoere haardos uit het groen of laat de planten naar lieve lust groeien. 

Deze bloempot is een biologieles en vrolijke woonaccessoire in één. Ze zijn zeer geschikt voor de kinderkamer of woonkamer en maken iedereen vrolijk die naar ze kijkt.

Productdetails

  • Materiaal: keramiek
  • Afmetingen: 4 cm x 5 cm
  • Uitvoeringen: aap, olifant of nijlpaard
  • Geleverd wordt: keramieken pot, zaadjes, aarde

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:15:45+00:00