Contact

Klein Bebichhichi meisje

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Monchhichis zijn aapjes die sinds de jaren '70 alle kinderen een groot plezier doen. De kleine Monchhichis zijn ook als baby verkrijgbaar. Met een roze luier en een fraai strikje in het haar betovert dit kleine aapje alle kinderen en is daarmee een passend cadeau voor kleine kids!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ook volwassenen smelten weg als ze dit baby-aapje met zijn bolle wangetjes en speen in zijn iets geopende mond zien staan. Niet voor niets zijn de Monchhichis al bijna een halve eeuw lang op aarde en zijn nog steeds zeer geliefd, wereldwijd. Deze baby begeleidt ook vandaag de dag nog graag kleine kinderen naar school en is hun beste vriend op de kinderkamer. Het leuke van de aapjes van de Monchhichi familie is dat de baby's zowel als jongetje en als meisje beschikbaar zijn. Bovendien zijn er heel veel verschillende kledingstukken en accessoires voor de aapjes uit deze familie voorhanden. Dat maakt het spelen met deze pluche dieren extra leuk en spannend.

Volwassen mensen kunnen daar ook over meepraten, want zij kennen de aapjes nog van vroeger en hebben vast en zeker nog veel herinneringen aan die tijd. Misschien hebben ze hun aapjes nog ergens bewaard! Dit kleine Bebichhichi meisje wacht erop meegenomen te worden door een lieve vriend of vriendin waar ze heel lang samen mee wil optrekken en knuffelen. Heb je eenmaal een Monchhichi of een kleine Bebichhichi in huis, dan kun je er geen afstand van doen, zo lief zijn ze. Je kunt er leuk mee spelen, dromen en veel plezier mee beleven. Een betoverend cadeau-idee voor kinderen.

Productdetails

  • 15 cm groot
  • Vanwege de kleine deeltjes niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:40:13+00:00