Contact

Klassiek liefdesslot in cadeauverpakking

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Laat je geliefde zien hoeveel je van hem of haar houdt met dit elegante liefdesslot. Dit slot staat symbool voor jullie liefde: niet uit elkaar te krijgen. Een mooi en romantisch cadeau dus, voor die ene speciale persoon. Bevestig het slot tenslotte samen op een plek die een speciale betekenis voor jullie heeft, als symbool voor jullie eeuwige liefde.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een romantische traditie: stelletjes kopen samen een hangslot met daarin hun namen gegraveerd. Dat slot wordt bevestigd op een speciale openbare plek, vaak een brug, en de sleutel wordt vervolgens in het water gegooid. Symbolisch ben je als stel dan voor altijd met elkaar verbonden, een erg romantisch idee natuurlijk.

De traditie van de liefdessloten is vooral groot in steden als Rome en Parijs, die internationaal bekendstaan als toppers voor een romantisch stedentripje. Op sommige bruggen in die steden zijn zelfs zoveel liefdessloten bevestigd, dat ze soms noodgedwongen moeten worden verwijderd. De stalen constructies zouden anders bezwijken onder het gewicht van de vele liefdesbetuigingen. Wil jij je liefdesverklaring ook op één van die bekende plekken hebben hangen dan kun je dit romantische cadeau aan je geliefde overhandigen op vakantie maar een andere plek is natuurlijk net zo goed mogelijk. Bevestig het slot als teken van jullie liefde op de plek van jullie eerste kus of date, de plek waar je bent getrouwd, of een andere locatie die voor jullie een diepere betekenis heeft.

Dit liefdesslot is een ideaal, romantisch cadeau voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, een huwelijk, een jubileum of andere speciale gelegenheid voor een stel. Verras je geliefde met dit romantische cadeau en je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Productdetails

  • Afmetingen: ca. 2 x 3,8 cm
  • Materiaal: hoogglans edelstaal
  • Gravure tot 30 tekens
  • Luxe cadeauverpakking
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk voor gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:37:32+00:00