Contact

Pistool wc-borstel

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Meestal geldt voor cadeautjes de volgende regel: hoe opvallender het cadeau, des te beter zal het cadeau in ontvangst worden genomen. Of het nu een humoristisch cadeau is of iets anders: cadeaus waarbij mensen moeten grinniken zijn altijd de beste! Dit cadeau zal zeker een hoop gelach veroorzaken. Geef deze opvallende woondecoratie aan iemand cadeau en je zult de ontvanger zeker aan het lachen maken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is soms moeilijk voor bijvoorbeeld een verjaardag of housewarming een origineel cadeau te vinden. Dit cadeau zullen waarschijnlijk de minste mensen al in huis hebben! Een absoluut grappig en humoristisch cadeau, waarover iedere persoon hard zal moeten lachen. Het is daarom ook juist geschikt voor mensen die een bijzonder goed gevoel voor humor hebben en daarnaast houden van opvallende details in hun eigen huis.

Ten eerste is het een heel praktisch cadeau, want een wc-borstel heeft iedereen wel nodig. Ten tweede is deze wc-borstel ook nog eens heel opvallend vormgegeven. Over het algemeen zijn wc-borstel niet de meeste opvallende details in de badkamer of op het toilet. Dus waarom zou je er niet eens eentje cadeau doen die juist wel opvallend is? Met deze bijzondere wc-borstel krijgt iedere badkamer een flinke oppepper. Sterker nog, de wc-borstel wordt nu de blikvanger op ieder toilet! Dit geniale en grappige cadeau is een ideaal cadeau voor de housewarming van je beste vriend of kleine broerje. Natuurlijk is het ook een geweldig cadeau voor iedere verjaardag. Het is zelfs een leuke verrassing om zomaar tussendoor cadeau te doen. Deze pistool wc-borstel zal iedereen aan het lachen maken. Een leuk idee om vrienden, bekenden of familie eens te verwennen met een grappig accessoire. Met dit cadeau schiet je altijd raak!

Productdetails

  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 14 cm x 40 cm 
  • Gewicht: 390 gram

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:21:05+00:00