Contact

Kitti voerbak

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kattenvoer en voerbak ineen! Deze chique en bijzonder creatief vormgegeven Kitty voerbak houdt vliegen en ongedierte op afstand én is tevens voorraadbus voor kattenvoer. Ideaal geschenkidee voor kattenliefhebbers.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Design en kattenvoer gaan hand in hand met deze Kitty voerbak. Dit is echt iets bijzonders en als cadeau veel origineler dan de meeste kattenspeeltjes. Geef de kat zijn of haar lekkere maaltijd in de ruime voerbak, die met de vrolijk omhoog staande staart het achterste deel van deze bijzondere voerconstructie inneemt. Heeft Micky, Poekie of Kitti genoten van een heerlijke kattenmaaltijd, dan kan de romp op de voerbak worden geplaatst. Nu hebben vliegjes en ander ongedierte geen schijn van kans om de bak te bezetten. Daarmee is de eethoek voor de kat een opgeruimde en hygiënische plek waar ook de katten zelf vast en zeker veel waarde aan hechten. De viervoeters zijn immers hygiënische dieren die zeer bedreven zijn in het zichzelf schoon houden.

De romp is tevens de voorraadbus voor het kattenvoer en de kattensnoepjes. Is de romp goed gevuld, dan kan eenvoudig de kop erop worden geschroefd en daarmee ziet de Kitti voerbak er net zo uit als de kat zelf. Daarmee is deze voerbak voor de katten opeens een bijzondere blikvanger in huis. Het design van dit originele cadeau heeft geen puntige uitsteeksels, gevaarlijke hoeken of kleine deeltjes die ingeslikt kunnen worden. Kortom, dit is een veilig en stijlvol geschenk voor alle kattenmoeder en-vaders!

Productdetails

  • Material: PP, EVA
  • Afmeting: 28 x 21 x 25 cm 
  • Kleur: zwart of roze
  • Volume houder: ca. 2 liter
  • Volume kom: ca. 0,5 liter

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:02:32+00:00