Contact

Kit Cat Clock "Lady"

€ 69,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Excentriek, cult en retro. Dat is deze unieke Kit Cat Clock. De pendel van de klok is de staart en die beweegt tegelijkertijd met de ogen heen en heer. De koekoeksklok in een modern jasje is wereldwijd een populair accessoire voor de woonkamer. Een bijzonder cool cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kijk je te lang naar deze klok, dan zou je wel eens in trance kunnen raken. De ogen van de kat gaan namelijk van rechts naar links, van links naar rechts, van rechts naar links en dat houdt niet op! Hetzelfde geldt voor de staart, die hier op de plek van de pendel hangt. Deze kattenklok stamt eigenlijk uit het Amerika van de jaren 30. Het lachwekkende exemplaar trok internationaal veel aandacht en zo kwam de vrolijke kat met tijdsaanduiding en halsketting in vele huiskamers terecht.

Hij kan zowel in de kinderkamer, de keuken of in de huiskamer worden opgehangen. Waar deze kattenklok Lady ook hangt, één ding staat vast; het is een absolute blikvanger in huis waar alle gasten vol bewondering naar zullen kijken. Zoiets zie je ook niet iedere dag.

Vanwege het lichte gewicht is de kattenklok van plastic zeer eenvoudig op de wand aan te brengen. Naast het vrolijke uiterlijk van deze speciale klok is het natuurlijk ook praktisch om altijd te weten hoe laat het is. Het mechanisme wordt door batterijen in werking gezet. Die worden echter niet meegeleverd. De kattenklok Lady is een origineel en uitzonderlijk fraai cadeau-idee voor retro liefhebbers!

Productdetails

  • Afmeting: 40 cm
  • Batterijen worden niet meegeleverd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:34:48+00:00