Contact

Kiss Me armband

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Kus me! Dat is wat deze katoenen Kiss Me armband duidelijk naar buiten wil brengen. Een passend cadeau voor alle liefhebbers van een kus.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kus krijgen of iemand een kus geven, in de Zuid-Europese landen is dat een heel gebruikelijke manier om elkaar te begroeten. Het heeft iets persoonlijks en je vertrouwt elkaar een stuk sneller dan na een koele handdruk. Deze Kiss Me armband is een prachtig cadeau voor iemand met veel hartstocht, iemand die graag een ander kust maar nog het allerliefst zelf gekust wil worden. Bovendien is het een geluksarmbandje dat bij je gaat horen en door de kleurgeving en materiaalkeuze bij vele andere armbanden en accessoires past.

De witte kralen contrasteren als witte parels bij de rode kleur van de stoffen armband. Het plaatje in het midden spreekt met de tekst "Kiss me" natuurlijk boekdelen en kan worden gezien als een serieuze oproep tot een kus. De in rood geschreven tekst bevindt zich in rood omlijnd hartje. De geluksarmband is niet alleen zeer fraai vormgegeven, maar ziet er ook modern en ongecompliceerd uit.

Deze blikvanger zal veel vrolijke en lachende gezichten opleveren en wie weet ook de een of andere persoon die spontaan een kus uitdeelt! Een leuk cadeau voor iedereen die geen moeite heeft met een kus, maar juist graag gekust wil worden.

Productdetails

  • Materiaal: katoen, polyester, messing verzilverd
  • Kleur: rood
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:53:04+00:00