Contact

"Kingdom Builder - Nomads" - Expansion 1

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een uitbreiding voor het spel "Kingdom Builders" dat in 2012 zelfs is uitgeroepen tot 'Spel van het jaar'! Bij deze uitbreiding komen er extra gebieden en nieuwe mogelijkheden in het spel, wat voor nog meer afwisseling en spelplezier zorgt. Een spel waarbij de spelers strijden om het machtigste koninkrijk.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De eerste uitbreiding van het populaire spel 'Kingdom Builders' kon natuurlijk niet lang uitblijven. Door de nieuwe gebieden die met deze uitbreiding in het spel komen, heb je niet alleen nieuwe combinaties die je kunt maken met het basisspel, maar komen er ook nieuwe speciale elementen in het spel die geheel nieuw zijn! Op die manier zijn er nu nog meer mogelijkheden en combinaties mogelijk, wat voor nieuw en vernieuwd speelplezier zorgt! Ook de nieuwe kaarten met de manieren om punten te krijgen zijn erg leuk. Want nu kun je niet alleen aan het einde van het spel punten krijgen, maar ook gedurende het spel al, als je op bijvoorbeeld een specifieke manier huisjes bijplaatst. Een nieuw element wat voor een heel nieuw en anders spel zorgt! En de bijgevoegde extra kleur van huisjes zorgt er voor dat het spel nu met vijf spelers te spelen is!

Een uitbreiding die je dus echt niet wilt missen, want je krijgt er eigenlijk een heel nieuw spel mee! Een leuk cadeautje, dat voor weer vele uren spelplezier zal zorgen! Leuk voor avonden met het hele gezin, of voor spelletjesavonden met je vrienden. Een cadeau dat zeker erg gewaardeerd zal worden! Kan alleen gespeeld worden in combinatie met het spel 'Kingdom Builders'.

Productdetails

  • Uitbreiding bij het spel ''Kingdom Builder''
  • Vanaf 8 jaar
  • Voor 2-5 spelers
  • Speelduur ongeveer 45 minuten

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:25:11+00:00