Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Kinderschort met persoonlijke foto en tekst

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een eigen kinderschort, daarmee doe je kinderen altijd een groot plezier. Met dit personliseerbare cadeau zijn ze niet meer uit de keuken weg te slaan. Vol trots, met de borst vooruit, tonen ze de mooie foto die het kinderschort zo bijzonder maakt.

€ 14,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen zijn nieuwsgierig en willen op een gegeven moment ook wel weten wat moeder of vader in de keuken uitspookt. Natuurlijk mag de kleine meehelpen, maar dan wel met oude kleding vanwege het morsen. Dat vinden niet alle kinderen even leuk, want papa en mama dragen immers een mooi keukenschort. Dat wil de kleine ook!

Dit kinderschort is de ideale oplossing. Het beschermt niet alleen tegen spatten en morsen, maar het geeft het kind ook het gevoel serieus genomen te worden. Dit persoonlijke cadeau zal de kleine dan ook vol vreugde in ontvangst nemen en wellicht ook meteen aantrekken. Daarna zal hij of zij vaker in de keuken dan in de eigen kinderkamer te vinden zijn.

De foto op het kinderschort is de persoonlijke touch die het schort zo uniek maakt. Hetzelfde geldt voor de tekst. Het is dus belangrijk er goed over na te denken welke foto hier het beste past. Misschien is de kleine al onder de indruk van een bepaalde foto, dan is de keuze niet zo moeilijk. Belangrijk is dat het kind zich met het beeld ook helemaal op zijn of haar gemak voelt en het trots aan iedereen kan laten zien. Dit kinderschort met persoonlijke foto en tekst is een origineel cadeau-idee!

Productdetails

  • Afmetingen: ca. 48 x 65 cm
  • Geen speciale tekens gebruiken
  • 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T01:15:44+00:00