Contact

Killer shotglaasjes

€ 12,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Een kleine waarschuwing voor vrienden: deze shotglaasjes zijn niet voor de licht ontvlambare types, die snel angst hebben voor het een of ander. Maar voor iedereen die wel een killer-shot aan durft, zijn er nu deze super leuke shotglaasjes. Met doodshoofden om helemaal in de sfeer te komen. Ook erg leuk voor Carnaval of een bijzonder thema-feestje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Die drankjes met de hoge percentages, dat zijn eigenlijk dodelijk lekkere drankjes. Alleen een ding. Wanneer je bang bent voor geesten of doodshoofden, dan is dit cadeautje misschien niet helemaal iets voor jou. Want je moet niet te angstig aangelegd zijn om die killershots die je jouw gasten aanbiedt te durven aannemen. Deze stijlvolle glaasjes zijn echter een perfecte manier om de angsthazen te pakken te nemen. Want wie durft er niet een glaasje achterover te gooien?

Deze set van vier glaasjes zijn mooi vormgegeven van zwaar glas en liggen super goed in de hand. Maar natuurlijk zijn ze voornamelijk leuk door hun leuk doodshoofden die ze zo geschikt maken voor feestjes, of bijvoorbeeld tijdens Halloween! Laat al je vrienden schrikken, jaag je zusje de stuipen op het lijf, met deze shotglaasjes kom jij de nacht wel door. Of je er nu absint of appelsap uit drinkt, deze glaasjes zijn helemaal top! Geweldig cadeau, ook bijvoorbeeld als iemand op kamers gaat wonen of voor een speciaal feestje! Echt weer zo'n leuk en bijzonder cadeautje op Cadeutjes.nl! Nu te bestellen! Bijzonder leuk voor tijdens een horrorfilm, om even wat moed in te drinken. Tenminste, als je bij het zien van deze glaasjes dan nog durft.

Productdetails

  • Set van 4 glaassjes
  • Materiaal: glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-01-22T12:46:59+00:00