Contact

Ketchup & mosterd pistool

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Handen omhoog! Pas op, dit pistool is geladen! Natuurlijk niet met kogels, maar met ketchup en mosterd. Iedere worst en ieder broodje krijgt zo doelgericht een extra portie smaak. Op deze manier wordt iedere snack op een verrassende manier wel heel erg lekker! Neem dit pistool mee naar een tuinfeest en de barbecue wordt een onvergetelijk succes!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wil je nog een beetje ketchup of mosterd bij de worst? Graag, nog een shot alsjeblieft! Dit antwoord kan je verwachten als je dit pistool meeneemt naar een barbecue. Alleen nog even de trekker overhalen en de ketchup- of mosterdmunitie afvuren op het bord.

De twee bijgeleverde patronen kunnen gevuld worden met ketchup, mosterd of een andere saus. Vervolgens zet je het patroon in het pistool. Nu hoef je alleen nog de trekker over te halen. Paf! De gewenste saus belandt zo op het bord of waar je het ook maar graag wil hebben. Pas op! Een voedselgevecht ontstaat zo snel! Iedereen wil natuurlijk graag wat munitie afvuren op zijn of haar eigen bord. Dit valt zeker in de smaak bij zowel kinderen als volwassenen. Een perfect cadeau en speelgoed voor een tuinfeest of barbecue. Deze pistolen zijn een geweldige gadget voor alle mannen die graag de barbecue-chef zijn. Dankzij een afsluitende dop aan het einde van de pistoolloop kan deze afgesloten worden als het pistool niet gebruikt wordt. De saus zal er zo niet uitlopen. Het pistool is gemakkelijk bij te vullen en te gebruiken en zal eindeloos plezier aan tafel veroorzaken. Bovendien zijn de patronen gemakkelijk te reinigen en her te gebruiken. En het allerbeste: voor dit geweer heb je geen wapenvergunning nodig! Iedereen die zich graag bij het eten zwaar bewapent, zal grote vreugde beleven bij het krijgen van dit pistool.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:01:45+00:00