Contact

Kersttafereel windlicht met kribbe

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De kerststemming komt er met dit mooie windlicht wel heel goed in. Zet een klein waxinelichtje onder het porseleinen huisje en krijg een mooi winters kerstverhaal te zien. Een prachtig mooi cadeau voor onder de kerstboom of al eerder tijdens de adventdagen. Een prachtig licht dat iedereen in zijn hart zal sluiten!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De kerstdagen zijn altijd heel bijzonder. Niet voor niets zijn het de donkerste dagen van het jaar, dagen waarin we vieren dat we samen met onze geliefden kunnen zijn, en kunnen genieten van elkaars licht. Maar ook herdenken we de lichtbronnen die de wereld verlichten en zorgen we er voor dat er genoeg lichtjes zijn om ons door die donkerste dagen heen te helpen.

Dit leuke windlicht helpt daar uitermate goed bij. Met zijn mooie reliëf en sterren waardoor het licht makkelijk naar buiten komt en voor een mooi schouwspel zorgen, en ook de mooie figuren die ons het kerstverhaal voor onze ogen laat verschijnen. Ja, het oeroude verhaal van het kindje Jezus komt voor onze ogen tot leven, want door de flikkering van het kleine theelichtje dat je zelf binnen in dit porseleinen huisje hebt gezet, bewegen de figuren zachtjes heen en weer. Alsof je van buiten naar de stal aan het kijken bent, getuige bent van het wonder dat zich daar afspeelde.

Een bijzonder en heel mooi cadeau voor tijdens advent en de kerstdagen. Een bijzonder cadeau dat geschikt is voor jong en oud, en jarenlang mee gaat. Een mooi alternatief voor de kerststal onder de kerstboom, en ook heel geschikt voor in de vensterbank.

Productdetails

  • Materiaal: porselein, ongeglazeerd, bedrukt
  • Afmetingen: 10 x 7 x 10 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:29:24+00:00