Contact

Kerstige eierwarmer

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gezellig met de kerstman aan tafel zitten voor een lekker ontbijtje: dit cadeau maakt het mogelijk! Deze kleine eierwarmer is niet alleen praktisch, maar geeft ook een fijn kerstgevoel voor aan de ontbijttafel. Dit kleine cadeau is een ideaal cadeautje voor in de schoen of sok.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dat niemand daar ooit eerder aan heeft gedacht! Er zijn zoveel leuke spulletjes te vinden voor tijdens de kerstdagen, maar hoe zit dat dan met het ontbijt op Eerste en Twee Kerstdag? Want het kerstgevoel is er natuurlijk niet alleen als je 's avonds om de open haard zit te luisteren naar het knisperen van het hout en kijkt naar de lichtjes in de kerstboom. Nee, wanneer de dagen korter worden en je behaaglijk samen thuis wilt zijn, dan weet je wat voor tijd het is: tijd voor kerst! Dus ook tijdens het ontbijt.

Dit cadeautje kan bijdragen aan het heerlijke kerstgevoel, wanneer je je geliefde verrast met een eierwarmer in kerstsfeer voor op de ontbijttafel. Met deze leuke eiwarmers houd je niet alleen je eitje warm, maar maak je ook nog eens je ontbijttafel veel gezelliger en krijg je een warm gevoel van binnen. Niet alleen leuk tijdens de kerstdagen natuurlijk, maar tijdens de adventdagen met vrienden en vriendinnen tijdens een leuke brunch, of met je familie rondom het ontbijt tijdens de kerstdagen. 

Productdetails

  • Materiaal: 100% katoen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T10:51:52+00:00