Contact

Kerstbal met foto

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Niet alleen kerstengelen maar ook engelen op aarde verdienen een plaatsje in je kerstboom! Deze kerstbal met foto kun je rond kerst als persoonlijk cadeau aan vrienden of familie schenken. Ben je met kerst niet thuis, dan kun je met deze bijzondere kerstbal met foto toch een beetje aanwezig zijn!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In een ronde vorm of in de vorm van een hart, deze bijzondere kerstbal met foto is een blikvanger in iedere kerstboom! Is het geen leuk idee om de kerstboom van opa en oma op te vrolijken met kerstballen waarop de kinderen te zien zijn? Andersom is het voor kinderen leuk om zichzelf als kerstbal in de kerstboom te zien hangen. Als je dan ook nog het liedje “Ik ben een kerstbal” van Bert en Ernie erbij afspeelt, dan is voor de kinderen het kerstfeest meer dan geslaagd!

Ook volwassenen kunnen veel plezier beleven aan deze persoonlijke kerstbal. Ben je rond de kerstdagen op reis en kun je niet bij je familie zijn, dan is deze kerstbal met foto dé oplossing. Met de foto achter het transparante plastic aan het rode koord ben je toch een beetje thuis. In dit geval zou het natuurlijk leuk zijn als de persoon op de foto een kerstmuts draagt!

Kerstballen hoeven niet per se in een boom. Je kunt er tal van plekken mee decoreren. Dat geldt ook voor de kerstbal met foto. Je kunt met collega's een groepsfoto laten maken en de kerstbal op kantoor ophangen. Je snijdt de foto op maat en schuift de afbeelding erin. Je kunt de foto ook gemakkelijk vervangen door een andere. Op die manier gaan deze kerstballen ook jaren lang mee!

Productdetails

Kerstbal met foto

  • Verkrijgbaar in hart- of balvorm
  • Foto inschuifbaar
  • Ophangbandje inclusief

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:14:23+00:00