Contact

Kellogg's ontbijt to go – cornflakes beker

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ontbijt is belangrijk voor een goede start van de dag, maar soms heb je er gewoon geen tijd voor. Nu kan je eindelijk vab de knapperige cornflakes met melk genieten waar je wil. Een heerlijk ontbijt hoeft nooit meer overgeslagen te worden. De ontbijtbeker heeft twee aparte delen voor cornflakes en melk. Natuurlijk is ook een lepel inbegrepen. Op school, op kantoor of in de trein: overal kan je nu genieten van een rustig ontbijt. Een bijzonder cadeau voor mensen die vaak geen tijd hebben thuis te ontbijten. Leuke cadeautip voor verjaardagen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedere dag brood met hagelslag of pindakaas als ontbijt gaat op den duur ook vervelen. Toch is ontbijt te belangrijk om zomaar over te slaan. Maar daar komt nu verandering in en u kunt deze afwisseling zelfs onderweg genieten. Iedereen die wel eens geprobeerd heeft thuis cornflakes en melk alvast samen te voegen om later op te eten, weet dat dat niet gaat. De cornflakes zijn slap of, nog erger, de beker sluit niet goed af. De Kellogg's ontbijtbeker brengt daar nu flink wat verandering in! De beker heeft twee aparte delen voor melk en cornflakes. De beker is 100% dicht afsluitbaar, waardoor er geen risico bestaat dat de beker zal lekken in de tas. Pas als je tijd hebt te ontbijten giet je de melk of yoghurt van de onderste beker in de bovenste, waarin je cornflakes of vruchten kunt bewaren. Daarna pak je de handige lepel en je kunt in alle rust genieten van een heerlijk ontbijt.

Als je 's ochtends geen tijd hebt om te ontbijten, is dit de ideale oplossing. Met dit ontbijt to go doe je iedereen plezier die de belangrijkste maaltijd van de dag meestal onderweg, op school of op het werk moet opeten. Een perfect cadeau voor gehaaste ontbijtliefhebbers!

Productdetails

  • Een beker voor cornflakes, muesli, vruchten (hoogte 6 cm, Ø 9 cm)
  • Een beker voor melk, yoghurt etc. (hoogte 6 cm, Ø 5 cm)
  • Draaibaar en 100% afsluitbaar
  • Inklapbare lepel in de deksel
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:19:07+00:00