Contact

Katapult pen

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Alle treiterkoppen groot en klein zullen met dit cadeautje echt enorm tevreden zijn. Want wie houdt er nou niet van om propjes te schieten? Wie was dat? Niemand! Want jij bent gewoon aan het schrijven, toch? Een heel leuk cadeautje voor op kantoor, op school en thuis! Wie kan er het verste mee schieten?
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een klassieker die iedereen nog kent van de basisschool. Een kleine katapult waarmee je propjes en vliegtuigjes een heel eind weg kunt schieten. Sjonge, wat kun je daar een lol mee hebben! De truc is om een goede katapult te bouwen, met precies de juiste elastieken. Gelukkig leven we nu in tijden waarin dat heel makkelijk te verzorgen is. Het is wat dit tot geweldig cadeautje maakt! Een pen waarmee je veel meer kunt dan enkel schrijven! Want wie zegt dat je jong moet zijn om van het leven te genieten?

Geweldig cadeautje voor op kantoor en thuis, op school en op de universiteit. Want wie houdt er niet van om geheime boodschappen naar iemand te sturen, of om je collega's simpelweg te treiteren met papieren propjes. Super leuk cadeautje! Een vleugje nostalgie, een handige pen en een goed werkende katapult. Een leuke verrassing voor iedereen die eens uit de bocht wil springen. Want met deze meesterlijke katapult ben jij vanaf nu de koning van het propjes schieten! Een pen die iedereen in zijn la zou moeten hebben. Want je weet nooit wat voor crisis er aan komt! En met deze katapult kun jij wie dan ook aan! Geweldig cadeau!

Productdetails

Lengte: 18 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:16:26+00:00