Contact

Kandelaar voor verjaardagstaarten

€ 8,00
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wat een chique verjaardagstaart! Met deze feestelijke en bijna adellijke kaarsenstandaard voor taarten vier je verjaardagen en andere taartwaardige gelegenheden op een wel hele luxe manier. Alle gasten op het feest zullen onder de indruk zijn van de feestelijke taart. 9 kleine kaarsjes zijn meteen inbegrepen. Zo kan de bijzondere dag goed gevierd worden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eindelijk worden twee feestelijke ideeën gecombineerd voor nog meer glamour en luxe op de feestelijk gedekte tafel. Als deze kaarsenstandaard in kandelaar-design versmelt met een feestelijke taart zal onder de gasten ook een bijzonder gezellige en feestelijke stemming heersen. Wat een heerlijke stemming zal er verbreid worden. En natuurlijk zal het feestvarken of de jarige helemaal positief geëmotioneerd zijn bij het zien van de prachtig versierde taart. Want wie wil nu niet de kaartjes uitblazen van zo'n buitengewoon mooie en decoratieve kaarsenstandaard?

De kaarsenstandaard weegt slechts 80 gram en is in een edele zilver-look vormgegeven. Bovendien zijn de verfijnde gedraaide kaarsjes ook direct inbegrepen. Zo zul je alle gasten in een handomdraai betoveren! Natuurlijk is deze kaarsenstandaard niet alleen geschikt voor verjaardagstaarten, maar voor iedere feestelijke taart waarbij kaarsjes niet mogen missen. Deze standaard misstaat ook absoluut niet op bijvoorbeeld een bruiloftstaart. Het bruidspaar zal onder de indruk zijn en het maakt het heerlijke kunstwerk nog mooier. Zo zal het aansnijden van de taart een onvergetelijk moment worden. Wie je ook een taart cadeau doet met de prachtige kaarsenstandaard erop: de ontvanger zal absoluut geraakt zijn bij de aanblik van zo'n prachtige taart. En het mooiste eraan is: het kost jou niet veel moeite iedere taart zo prachtig te decoreren met deze mooie standaard. Laat jouw dierbare vrienden of familieleden zien hoeveel ze voor je betekenen met een bijzonder mooi versierde taart!

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmetingen: 21 x 13 cm
  • Inclusief 9 kaarsjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:41:46+00:00