Contact

Kaartspel Uno original

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sommige mensen zijn verslaafd aan dit leuke kaartspel met de naam Uno. Het is ook altijd weer leuk om te spelen, omdat je nooit weet welke kaarten je in handen hebt. Heb je nog maar één kaart over, vergeet dan niet Uno te roepen! Dit familiespel is een origineel cadeau voor jong en oud.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In België is pesten een bekend kaartspel. Uno lijkt er wel een beetje op. Dit kaartspel komt uit Amerika en is wereldwijd bijzonder populair. Het is iets gemakkelijker dan pesten, want de kaarten bestaan alleen uit nummers van 0 tot 9 en uit kleuren. Daarnaast zijn er de speciale pestkaarten die behoorlijk wat roet in het eten kunnen gooien.

Een beurt overslaan, de spelrichting wijzigen of voor straf twee kaarten pakken, dat zijn de betekenissen van de zogenaamde pestkaarten in dit spel. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk je kaarten kwijt te raken. Vaak wordt er in één bepaalde kleur gespeeld en kun je dus alleen kaarten in die kleur kwijtraken. Maar daar kan een pestkaart verandering in brengen, want er zitten pestkaarten tussen die ervoor zorgen dat de kleur wijzigt.

Heb je dit spel eenmaal gespeeld, dan wil je vast en zeker nog een partijtje spelen, en nog eentje. Het kaartspel Uno heb je razendsnel onder de knie en is een fantastisch cadeau voor tijdens de vakantie en voor onderweg, achterin de auto. O ja, Uno betekent natuurlijk één en dat roep je als je nog één kaart over hebt. Vergeet je dat, dan moet je twee nieuwe kaarten pakken!

Productdetails

  • Voor 2 tot 10 spelers
  • Vanaf 7 jaar
  • Speelduur ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de regels, zeer variabel)
  • Inhoud: 108 kaarten (19 blauw, 19 groen, 19 rood, 19 geel, 8 'pak 2 kaarten', 8 retour, 8 overslaan, 4 kleurkeuze, 4 kleurkeuze pak 4 kaarten)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:09:26+00:00