Contact

Kaarsen "Happy Birthday"

€ 7,90
(€ 22,57 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Maak je eigen verjaardag of die van een ander extra feestelijk met deze 'Happy Birthday' kaarsen. Kaarsen, in wat voor kleur dan ook, zijn altijd zo'n typisch cadeautje dat altijd in de maak valt - want leuk én handig. En dan zijn deze natuurlijk helemaal een schot in de roos! Bovendien zijn ze goed voor het humeur in het najaar - niets zo gezellig als een kleurig kaarsje binnen. En als het dan ook nog zo'n vrolijke zijn, zit je altijd goed.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Staat je kalender weer vol met verjaardagen en weet je niet meer zo goed wat je voor al die verschillende personen moet kopen? Voor inspiratie op cadeautjesgebied zit je hier goed. Er zijn van die cadeautjes die altijd welkom zijn in ieders huis. Waarbij het niet uitmaakt of je de persoon al heel goed kent – en dus de smaak goed kent, of je de jarige net hebt leren kennen en een feestelijke indruk wilt maken.

Neem nu dit kaarsensetje met de enorm toepasselijke letters 'Happy Birthday'. Hoe je het ook wendt of keert, deze staan altijd leuk in iemands huis. Bovendien zullen er weinig mensen zijn die dit setje niet leuk vinden. Het is namelijk een altijd-goed cadeautje waarmee de jarige Job altijd uit de voeten kan. Kleine, aparte kaarsjes die meteen neergezet kunnen worden op de verjaardag zelf. Staat heel leuk en je hoeft ze nog niet en je hoeft ze nog niet eens direct te branden – ze zorgen zo al voor sfeer. Ze kunnen op een plankje of op tafel naast elkaar staan, maar er ook creativiteit op los gelaten worden en wie weet wat voor leuke woorden eruit gehaald worden. Of steek ze juist wel alvast aan tijdens het feestje (extra gezellig met de donkerte van het najaar). Ze kunnen ook mee naar de slaapkamer, kortom: een multi-inzetbaar cadeautje dat niet één bepaalde plaats hoeft te hebben. Ze fleuren iedere ruimte op, net als een goed accessoire.

Ze worden al in een PVC-doosje geleverd dus pak er nog een leuk papiertje omheen en Klaar is Kees. Of je het nu als kleinigheidje bij het grote cadeau geeft, of zelf vrolijk wordt van de kleurtjes en het zelf koopt – dit setje is een aanwinst voor je interieur. En die jarige: moet jij eens opletten hoe blij hij of zij van dit setje wordt! Hartelijk gefeliciteerd!

Productdetails

  • Opdruk van alle kaarsen bij elkaar: 'Happy Birthday'
  • 13 kaarsjes
  • verschillende kleuren
  • ieder ongeveer 3 x 3 x 3 cm
  • in PVC-doosje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-16T21:17:38+00:00