Contact

Toiletpapier "Just Married"

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Als dit papier je toilet siert, gooi je hoge ogen. De een pinkt een traantje weg en de ander blijft nog vijf minuten langer zitten. Indruk maak je in ieder geval!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is zo'n 'altijd goed'-cadeautje. Of je het nu aan een getrouwd stel geeft, een stel dat op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen of aan een vrijgezelle vriend of vriendin. Dit is een schattig cadeau en nog functioneel ook. Voor als je wat leuks wilt geven waarvan je zeker weet dat ze het kunnen gebruiken. En zelfs als degene in kwestie trouwen helemaal niet op de planning heeft staan: dan kan hij of zij echt de bips afvegen met het huwelijk. Ja, er zijn mensen die er zo over denken. Niet erg, ook dan is dit een leuk cadeau.

Er weleens aan gedacht dat je de persoon in kwestie misschien wel op andere gedachten brengt als hij of zij de rol iedere dag ziet? Gelukkig is de meerderheid van de getrouwde stellen zeer content met hun huwelijk en hen zal het papier vast aan die ene speciale dag doen herinneren. Zo'n rol doet het trouwens ook goed in een mannenhuis. Mannen, huwelijk, laatste waar ze aan denken, maar het levert gegarandeerd hilariteit op. Of in ieder geval ontzettend stoere praat 'waarom ze nóóit gaan trouwen'. En een mededeling van praktische aard: dit cadeautje hoef je zelf ook niet meer in te pakken. Er zit namelijk een leuk bijpassend doosje omheen. Natuurlijk mag je de rol nog inpakken, maar waarom zou je als er al zo’n leuke verpakking omheen zit. Superleuk om te geven en je kan meteen door naar het feestje! Wie weet ook wel naar een bruiloft binnenkort.

Productdetails

  • Ca. 24 meter
  • In PVC-doosje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:17:18+00:00