Contact

Johnny Catch - flessenopener met zwarte opvangbeker

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is echt een handig cadeautje, dat eigenlijk iedereen blij zal maken. Want tijdens een feestje in je huis haalt iedereen zijn eigen flesje drank maar uit de koelkast. En nu krijg je nooit meer de vraag waar de flesopener is of waar de prullenbak is om het bier dopje te kunnen laten. Super handig in drukke keukens en tijdens feestjes! Een stijlvol meesterwerk, gemaakt van roestvrij staal en praktisch voor in alle keukens en verenigingsruimtes!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Prachtig vormgegeven en een coole uitstraling, een perfect cadeautje voor iedereen die er genoeg van heeft om zijn flessenopener kwijt te zijn. Want hij ligt altijd achterin de la, of is op een verkeerde plek opgeborgen, zodat je bier al weer lauw is geworden voordat je het flesje hebt kunnen openen! Maar niet langer, want met deze handige flessenopener zijn die problemen voor altijd verleden tijd. Hang deze leuke flessenopener gemaakt van roestvrij staal handig aan de muur of bijvoorbeeld aan de koelkast, zodat je altijd weet waar je met je gesloten flesje moet zijn! Met een handig kunststof bakje er onder zodat je direct je dopje kwijt kunt.

Super handig voor alle luie mensen, voor tijdens een feestje en voor iedereen die graag bier, cola of limonade drinkt. Nooit meer op zoek moeten naar een flesopener, wordt het openen van je flesje eindelijk geen opgave meer! Een prachtig cadeautje voor iedereen die het handige met het stijlvolle wil combineren. Een leuk cadeautje dat iedereen wel zou willen hebben! Leuk om zomaar mee te nemen, of voor cadeautje tijdens een feestje of een verjaardag!

Productdetails

  • Made in Germany
  • Aan beide kanten geborsteld roestvrij staal
  • Zwarte beker van kunststof
  • Te monteren aan de wand zonder schroeven en spijkers

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:03:40+00:00