Contact

Jimmy - sleutelhanger en flessenopener in één

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie Jimmy eenmaal heeft leren kennen, zal deze vriend nooit meer uit zijn leven willen laten. Deze praktische magnetische sleutelhouder is ook een flesopener. Handig voor bierflesjes, en het voordeel is: je hebt hem altijd bij je! Een handig cadeautje met een leuk ontwerp!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een klein cadeautje dat zo handig is, dat degene die hem krijgt nooit meer zonder hem op stap gaat. Want dat is Jimmy. Een vriend voor het leven. Loyaal, betrouwbaar en ook heel grappig. Hij is soms erg doortastend wanneer je hem bijvoorbeeld aan de koelkast hangt - tsja, dat is zijn magnetische kant. Maar hij is ook niet de beroerdste om je sleutels allemaal handig op een plek te houden. Geen probleem, Jimmy bewaart ze allemaal! Handig toch, zo'n vriend. En als klap op de vuurpijl zorgt hij er ook voor dat je geen tanden meer hoeft te verliezen. Want die momenten zijn er, dat je een bierflesje in je handen hebt, maar er geen opener in de buurt is. Gelukkig heb je vanaf nu altijd Jimmy bij de hand, met een klein gebaar heeft hij het flesje voor je geopend.

En stiekem ook heel handig voor het openen van potjes groente of appelmoes. Je weet wel, die glazen potten met zo'n metalen deksel. Probeer maar. Jimmy is een geweldige vriend om te hebben, ehm, we bedoelen natuurlijk, een geweldig cadeautje om te krijgen! Voor jongens en meisjes, jong en oud. Waar je ook heen gaat, dag of nacht, altijd is Jimmy er bij. Super handig cadeau!

Productdetails

  • Materiaal: gehard aluminium
  • Afmetingen: 6,6 x 3,3 x 1 cm
  • Ontwerp: Black + Blum

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T08:06:04+00:00