Contact

Jeu de boules set met gravure

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het geliefde spel met de Franse naam speel je nu met deze unieke, gegraveerde jeu de boules ballen. De mooie set met 6 jeu de boules ballen, accessoires en een praktische tas is een te personaliseren cadeau voor de liefhebbers van deze beroemde sport.

€ 39,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De zon schijnt en op het veldje staat een groepje mannen bij elkaar. Ze spelen een potje jeu de boules. In Frankrijk is dat een vertrouwd beeld, maar ook in vele andere Europese landen worden bij mooi weer de jeu de boules ballen tevoorschijn gehaald om een gezellig partijtje te spelen. In grote steden worden vaak speciale veldjes voor dit spel ter beschikking gesteld. Daarnaast zijn er overal talloze jeu de boules verengingen actief.

Naast de zes grote ballen speelt het kleine balletje de belangrijkste rol. Het is de bedoeling er zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. De volgorde van werpen is afhankelijk van de afstand die tussen de geworpen ballen en het kleine balletje ligt. Deze jeu de boules set heeft ook een speciaal meetlint.

Het allerbelangrijkste aan deze set is de mogelijkheid de ballen van een persoonlijke gravure te voorzien. Met maar liefst 15 tekens kun je over het algemeen een voor- en achternaam laten graveren. Bij een te lange voor- of achternaam is het een kwestie van kiezen. Natuurlijk kunnen er ook andere teksten of bijnamen gegraveerd worden zoals 'Fair play' of 'De geluksvogel'!

Productdetails

  • Afmeting: 23,5 x 16 x 8 cm
  • Gewicht per bal: ca. 0,72 kg
  • Inhoud: 6 metalen ballen, 1 klein houten balletje, meetlint en draagtas
  • Iedere bal met gravure (tot 15 tekens te graveren)
  • Geen speciale tekens mogelijk!
  • De tas is bronsachtig gekleurd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T16:04:14+00:00