Contact

iTap - USB stroomadapter

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Nooit meer zoeken naar een computer met USB in de hoop dat die je telefoon op kan laden. De iTap - USB stroomadapter maakt van ieder stopcontact simpelweg een USB stopcontact voor je smartphone, muziek speler of gameconsole en laat jou nooit meer zonder accu zitten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In een wereld vol gadgets wordt de mogelijkheid om je smartphone makkelijk op te kunnen laden steeds belangrijker. Het probleem is alleen dat je met je USB kabel vaak geen oplaadmogelijkheden hebt. De iTap - USB stroomadapter maakt van elk stopcontact een nieuw en gecontroleerd USB oplaadpunt en houdt deze vervolgens goed in de gaten.

Wanneer je iets wilt opladen dan zal een rood lampje aangeven dat de iTap - USB-Stroomadapter bezig is. Is je accu eenmaal vol dan springt het lampje op blauw en stopt de adapter met opladen. Een handige, veiligere en duurzame manier voor het opladen van alle gadgets en helemaal aangepast aan deze eeuw.

Je hoeft nooit meer eerder weg van een feestje omdat je batterij leeg is. De iTap - USB stroomadapter is universeel voor alle apparaten die met een USB kabel (niet bijgeleverd) opgeladen kunnen worden. Daarnaast is de compacte iTap - USB stroomadapter is ook nog eens erg klein en daarom ideaal om op vakantie mee te nemen. Zo ben jij altijd, waar dan ook ter wereld voorzien van een volle accu en kan je ongestoord foto´s maken, muziek afspelen of wat dan ook. Laat de stress van een lege accu in het verleden met dit handige cadeau.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-15T00:39:55+00:00