Contact

iSpoon - pollepel voor de tablet

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De iSpoon is precies wat je nodig hebt bij het koken. Nooit meer met vieze, vette handen aan je tablet zitten, want je tablet bedien je eenvoudig met deze handige tablet-pen en pollepel in een.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Die kookboeken van vroeger zijn leuk, maar tegenwoordig staan er zoveel recepten op internet dat je eigenlijk zo'n boek niet meer nodig hebt. Maar die recepten steeds te moeten uitprinten is ook niet alles. Gelukkig heb je een handige tablet die je er in de keuken bij kunt houden om er voor te zorgen dat je een hele lekkere maaltijd kunt bereiden. Het enige probleem is dat je niet met je natte handen of vette vingers je tablet kunt aanraken. Want dan reageert het apparaat niet meer, of, in het ergste geval, komt er vocht in je tablet en houdt hij er helemaal mee op.

De oplossing is deze handige iSpoon. Deze pollepel heeft aan de steel een plastic hulpmiddel om je tablet of iPhone mee te bedienen. Je kunt ermee scrollen en er alle mogelijke functies mee activeren, net zoals de normale pen voor een tablet. Dit is een echt modern keukenaccessoire dat in iedere besteklade thuishoort. Voor surfen zonder vlekje op je scherm en tegelijkertijd ook door kunnen gaan met koken.

Een praktisch accessoire waarmee je in elk modern huishouden hoge ogen zult gooien. Een leuk en origineel cadeautje dat in elke keukenla past. Een super cadeautje voor familie en vrienden, eigenlijk voor iedereen die graag in de keuken staat!

Productdetails

  • Materiaal: hout en plastic
  • Afmeting: 18,5 x 3,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:30:54+00:00