Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

iPhone 5 hoesje met foto - wit

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hoesjes voor een iPhone 5 zijn er volop, maar op dit iPhone 5 hoesje kan een eigen foto gedaan worden en is daarmee absoluut uniek. Verras je vriend, vriendin, collega of een familielid met een iPhone 5 hoesje waarop een persoonlijke foto staat afgebeeld.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De iPhone 5 is een waardevolle telefoon die een beschermend hoesje verdient. Dit iPhone 5 hoesje met foto is een ideaal cadeau om de eigenaar van een iPhone 5 eens flink mee te verrassen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk wel de juiste foto te kiezen, een foto die de ontvanger van het persoonlijke cadeau net zo graag bij zich draagt als de iPhone zelf.

Bij een persoonlijk cadeau voor je partner is de keuze niet zo moeilijk, want hij of zij zal een foto van jou of van jullie samen vast en zeker weten te waarderen. Bij goede vrienden, kennissen, collega's of familieleden zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een foto die past bij een uitgesproken hobby, een foto van een lievelingshuisdier of een vakantiefoto waar veel mooie herinneringen aan vast zitten.

In ieder geval heb je met het iPhone 5 hoesje met foto een origineel cadeau in handen en dat is al heel veel waard. De ontvanger hoeft geen moeite meer te doen om een passend hoesje te vinden als hij of zij dit bijzondere cadeau krijgt aangeboden. Heb je zelf een iPhone 5 en een goed idee voor een eigen, persoonlijk iPhone 5 hoesje, dan staat er niks in de weg om jezelf een keer te verrassen!

Productdetails

  • In wit of zwart
  • Personaliseerbaar met een eigen foto

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T09:30:47+00:00