Contact

iPhone 4 hoes "Retro camera"

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is het perfecte geschenk voor de hobbyfotograaf. De iPhone hoes „Retro camera" met het excentrieke design beschermt de iPhone 4 & 4S betrouwbaar en veilig. De hoes is vervaardigd van robuust, hard plastic.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze fotocamera uit de jaren '50 van de vorige eeuw is door de retro-hype weer helemaal terug van weggeweest en bijzonder modern en trendy. Het strakke design van het glanzende apparaat imponeert nog steeds, net als heel veel jaren geleden. Goede foto's kun je er ook mee maken. Een nieuw rolletje erin? Dat wordt lastig, want je iPhone 4 & 4S is het analoge tijdperk echt wel ontgroeid. Je kunt fotograferen wat je wilt, alles wordt toch echt in pixels opgeslagen en de retro-camera blijft gewoon als blikvanger en beschermhoes actief. Alle knoppen en bedienelementen kun je gewoon blijven gebruiken met deze op maat gefabriceerde beschermer. Hier heb je dus de modernste techniek van de iPhone 4 & 4S en het design van een klassieke, analoge fotocamera direct bij elkaar. Is de telefoon eenmaal goed in de hoes vastgeklemd, dan blijft ook de achterkant van je smartphone goed beschermd tegen krassen en stof.

Het zogenaamde lenticulaire effect maakt deze hoes zo bijzonder. Het uiterlijk verandert naarmate je de gezichtshoek verandert. Net als bij een klassiek fototoestel lijkt het er daardoor op alsof de lens wordt ingesteld. Die beweging komt door het lenticulaire effect, waarbij de beelden in elkaar lijken over te vloeien en er een 3D effect wordt gesuggereerd. Een prachtig cadeau-idee voor de liefhebbers van fotocamera's en retro-fans.

Productdetails

  • Materiaal: vinyl, PC kunststof
  • Afmeting: 9,5 x 1,5 x 18 cm
  • Met lenticulair 3D beweegeffect
  • Geschikt voor iPhone 4 en 4S

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T03:54:22+00:00