Contact

iPhone 4/4S Retro Cassette Hoes

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De iPhone 4/4S Retro Cassette Hoes is een top cadeau om van je iPhone een retro object te maken. De hoes is daarnaast ideaal om er voor te zorgen dat je iPhone beschermd blijft tegen deuken en krassen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De iPhone 4 en 4S zijn fantastische apparaten met talloze functies en een prachtige vormgeving. Het probleem is alleen dat beide telefoons snel breken wanneer je ze net verkeerd laat vallen. Hierdoor moet je deze telefoons eigenlijk permanent in een hoesje hebben om te voorkomen dat de eerstvolgende valpartij meteen de laatste is. Helaas zijn de hoesjes voor de iPhone 4 en 4S meestal heel erg saai of van slechte kwaliteit en bedek je vervolgens je mooie telefoon met een lelijke cover. Daarom heeft Cadeaus.be de iPhone 4/4S Retro Cassette HoesEen hoesje voor de iPhone 4 en 4S in de vorm van een retro cassettebandje met een cassette standaard.

Met de iPhone 4/4S Retro Cassette Hoes maak je van jouw iPhone een uniek apparaat. De hoes is niet alleen fantastisch om te zien maar zorgt ook voor een goede bescherming van de kwetsbare iPhone. Daarnaast wordt de hoes geleverd in een plastic cassetteband doosje die gebruikt kan worden als standaard voor je iPhone en de cassettebandhoes nog realistischer maakt.

De iPhone 4/4S Retro Cassette Hoes met cassetteband doosje is een compleet cadeau voor iedereen die zijn of haar iPhone 4 en 4S graag wilt beschermen. En natuurlijk ook voor wie het al te laat is laat deze iPhone 4/4S Retro Cassette Hoes je gebroken iPhone scherm minder opvallen door het fantastische cassetteband uiterlijk van het hoesje.

Productdetails

  • Hoge kwaliteit siliconen hoes
  • Met plastic cassetteband doosje als standaard
  • Formaat: 12,8 x 7 x 2 cm
  • Voor de iPhone 4 en 4S

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:37:44+00:00