Contact

iPad hoes

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ook jouw iPad wil een luxe hoes hebben en welke look zou hem beter staan dan een luxe vintage leren tas? Met deze originele Ipad hoes is dit nu mogelijk. De iPad lijkt ineens wel op een echte retro handtas voor zowel mannen als vrouwen! Door de zeer gedetailleerde vormgeving zul je bij dit cadeau twee keer moeten kijken om te zien dat dit geen echte tas is, maar een beschermende hoes voor jouw draagbare iPad.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het ziet er natuurlijk al niet verkeerd uit als je een iPad onder je arm met je meedraagt. Helaas kunnen zulke apparaten natuurlijk ook gemakkelijk beschadigen en ze worden ook snel vuil. Het is daarom aan te raden altijd een beschermhoes te hebben voor de iPad. Bovendien is het ook, in verband met diefstal, handig om de iPad niet altijd herkenbaar met je mee te dragen. Daarom hebben veel mensen een hoes om de tablet goed te beschermen. Maar wat is er nu beter dan een beschermhoes die eruit ziet als een luxe vintage tas. Deze beschermende case zorgt er niet alleen voor dat de tablet niet gemakkelijk beschadigd, maar zorgt er dus ook voor dat deze er heel modebewust uit ziet.

Op de hoes is in feite de buitenkant van een retro leren tas gedrukt. Hierdoor kunnen zowel mannen als ook vrouwen nu met deze klassieke hoes hun iPad beschermen en tegelijkertijd nog stijlvol rondlopen. Daarnaast is deze niet leeftijd gebonden, maar is geschikt voor jong en oud. De beschermhoes heeft de perfecte afmetingen van 21 x 26 cm, waardoor de iPad precies in de hoes past. Bij dit mooie cadeau wordt stijl gecombineerd met het functionele element van de hoes. De iPad-liefhebbers hoeven geen keus meer te maken tussen de veiligheid van hun iPad en hun eigen modebewuste stijl. Een prachtig cadeau voor alle iPad-bezitters, die nu nog liever rond zullen lopen met hun lievelingsgadget!

Productdetails

Afmetingen: 21 x 26 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T01:31:57+00:00