Contact

IJsemmer "Polar"

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze ijsemmer is niet alleen fraai en praktisch in gebruik, hij is ook een echte blikvanger. De kleine ijsbeer wordt namelijk steeds meer door het smeltwater bedreigd! Een origineel cadeau voor vele gelegenheden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een ijsemmer is altijd praktisch bij drankjes die graag een ijsklontje in zich dragen. Op feestjes maar ook gewoon thuis bij een cocktail of een glaasje fris. In de ijsemmer „polar" blijven de ijsklontjes lang op de juiste temperatuur. Hij is ook uitermate geschikt voor crushed ice. Niet alleen het strakke design zorgt voor veel aandacht, maar ook de kleine ijsbeer die onderin op een ijsschots zit. De gasten zullen zich afvragen wat hij daar doet en of ze hem niet kunnen helpen.

Door de kleine gaatjes in het witte deel van de ijsemmer druipt het smeltwater langzaamaan beneden en blijft het ijs bovenin droog, koud en uitstekend geschikt om drankjes mee te koelen. De ijsemmer wordt geleverd met een passende ijstang die voorkomt dat de gasten koude vingers krijgen en bovendien tegen druppels beschermt. Bovendien is het wel zo elegant de ijsklontjes met een ijstang in het glas van de gast te leggen. De ijsbeer is niet beschermd tegen koude vingers. Voor hem wordt het door de toename van het smeltwater steeds dreigender op zijn ijsschots. Deze ijsemmer „polar" past perfect op coole party's en gezellige bijeenkomsten met lekkere drankjes en hapjes. Door het unieke uiterlijk met de beer uit de Noordpool is het bovendien een absolute blikvanger en een origineel cadeau-idee.

Productdetails

  • 16,3 x 21,8 cm
  • Inclusief tang

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:12:24+00:00