Contact

IJsblokjesvorm ''have an ice day''

€ 9,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Op voorraad

Een ijskoud en lekker drankje zorgt veelal voor een prettige sfeer, vooral met de ijsklontjes uit deze ijsklontjesvorm ''have an ice day'' in het glas! Een origineel cadeau voor professionele en hobby barkeepers!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

's Zomers in een cocktail of 's winters in een glas whisky bij de open haard, deze ijsblokjes bezorgen elk drankje een extra coole touch. De gasten reageren absoluut verbaasd als ze de grappige ijsblokjes met de lachende gezichten zien en zullen extra vrolijk proosten op de verjaardag of gewoon op de gezellige avond.

Ook op een barbecue avond of een feestje van volwassenen scoor je als barman of barvrouw extra punten als je koele drankjes met een smiley serveert. Deze handige ijsblokjesvorm van silicone biedt plaats aan zeven lachende gezichtjes die je eenvoudig uit de vorm kunt verwijderen. De ijsblokjesvorm heeft verrassende ijsblokjes voor jong en oud in petto. Op een kinderverjaardagspartijtje passen de lachende ijsgezichtjes perfect in de kan met limonade of in de bekertjes van de kinderen.

Maar ook bij volwassenen wekken de lachende ijsblokjes veel vreugde op. Daarom is het een musthave deze ijsblokjesvorm ''have an ice day'' gewoon altijd in huis te hebben. Het is een origineel en praktisch cadeau bij een feestje of etentje, omdat de gastvrouw of gastheer het coole cadeau meteen in gebruik kan nemen. Ook als housewarming cadeau of als een cadeau voor jezelf is de ijsblokjesvorm ''have an ice day'' prima geschikt.

Productdetails

  • Geel silicone
  • Afmetingen: 15 x 16 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-11-16T00:36:50+00:00