Contact

IJsblokjesvorm haaienvinnen

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Opgepast! Daar zwemt wel een hele gevaarlijke haai in je limonade of cocktail! Inderdaad, want met deze originele ijsblokjes kun je ieder verkoelend drankje op een wel hele leuke manier serveren. Geen saaie ijsblokjes meer, maar echte haaienvinnen. Iedere drankje op een warme zomerdag wordt zo nog lekkerder, leuker en verkoelender. Een grappig geschenk voor iedere gelegenheid!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Pas op dat deze haaien je niet te pakken krijgen, terwijl je geniet van een heerlijke verkoeling! Met deze originele en opvallende ijsblokjes kan ieder koud drankje of cocktail op een eenvoudige manier op een nog leukere manier geserveerd worden.

De siliconenvorm kan heel gemakkelijk met water gevuld worden en moet dan nog even in de vriezer. En als snel heb je ijsblokjes, die er als realistische haaienvinnen uitzien. Nooit meer saaie ijsblokjes, want met deze haaienvinnen zorg je zeker weten voor opzien. Een simpel zomers drankje wordt nu tot een ware belevenis! Hiermee maak je een tuinfeest of barbecue nog feestelijker. De ijsvormpjes zijn zo vormgegeven, dat de kleine vinnen altijd naar de bovenkant van het drinkglas zwemmen. Daarmee ontstaat altijd een heus haaienvinnen-effect.

Jaag nu gasten en gezinsleden de stuipen op het lijf en maak ze daarna flink aan het lachen. Want wat is er leuker dan een kleine haai die in een cocktail rondzwemt. De ijsblokjes druk je gemakkelijk uit de elastische siliconenvorm. Bovendien is de vorm hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Het is daarmee een geweldig partyaccessoir, waarmee je met weinig moeite maximaal pret veroorzaakt. Een grappig cadeau voor housewarmings of een barbecue!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T11:11:20+00:00