Contact

Ijsblokjes in wodkafles vorm

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze ijsblokjes laat je een blijvende indruk achter bij jouw gasten. In plaats van de normale saaie blokjes zwemmen er nu ijsblokjes in de cocktailglazen in de vorm van wodkaflessen. Deze mini-flesjes maken jouw cocktail nog beter! Een leuk idee voor het volgende feestje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Jouw Screwdriver of Moscow Mule is qua smaak perfect geworden, maar toch mist er iets. IJsklontjes natuurlijk! Maar die normale vierkante ijsblokjes maken de cocktail ook niet echt leuker en specialer. Hoe kan je nu jouw cocktail nog beter maken dan met een paar ijsblokjes in de vorm van wodkaflessen?

En deze zijn gemakkelijk te maken! Je hoeft alleen maar de ijsblokjesvorm te vullen met water. Vervolgens zet je ze in de vriezer en na enige tijd en wat geduld zijn deze originele ijsblokjes klaar. Dan kan de pret beginnen: ieder drankje wordt nu een echte blikvanger met de verfrissende en decoratieve „ijsflesjes“. Jouw zelfgemaakte cocktails worden de highlight van ieder feestje! Hiermee kan je de gastheer of gastvrouw van een volgend feest verrassen en een handje helpen het feest nog beter te maken. Natuurlijk kun je ook zelf een feest geven en daarbij jouw gasten verrassen met de geweldige cocktails. Met de ijsblokjes in vorm van kleine wodkaflessen zorg je in ieder geval voor opzien.

Stel je voor: een wodka On the Rocks kan er toch niet beter uitzien dan met deze geweldige ijsblokjes? Een geweldige feestelijke decoratie voor iedereen, want wie vindt het nu niet leuk zo'n mooie cocktail te drinken? Het kost weinig moeite, maar het geeft een fantastisch effect!

Productdetails

  • Kleur: rood
  • Materiaal: 100% siliconen
  • Afmetingen: ca. 18 cm x 12 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:07:36+00:00