Contact

iGlove - handschoenen voor smartphones

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nooit meer kiezen tussen warme handen of je smartphone gebruiken. Met de iGlove Handschoenen voor Smartphones kan je jouw smartphone bedienen met je handschoenen aan dankzij de speciale coating in de vingertoppen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ieder jaar is het opnieuw een dilemma om een manier te vinden waarop je normaal met je dagelijkse technologie om kan blijven gaan. Wil je warme handen en ben je bereid om dan je telefoon niet meer te kunnen gebruiken of kies je er voor om je smartphone te blijven gebruiken en je vingers te bevriezen? Ondanks de technologische vooruitgang in de wereld blijft moeder natuur ons toch de baas. Althans dat was het geval...

De ingenieuze iGlove Handschoenen voor Smartphones stellen je eindelijk in staat jouw smartphone te bedienen met handschoenen aan. Deze handschoenen zijn uniek en bevatten een speciale coating in de vingertoppen die er voor zorgt dat jij het touchscreen gewoon kan gebruiken terwijl je de handschoenen aan hebt.
Een telefoongesprek beantwoorden, andere muziek aanzetten of zelfs een berichtje versturen in de vrieskou is nu gewoon weer mogelijk met de iGlove Handschoenen voor Smartphones. De handschoenen zijn universeel voor elke maat hand en geschikt voor alle smartphones.

Voor dit jaar zijn de iGlove Handschoenen voor Smartphones het perfecte cadeau voor deze winter. Met de iGlove handschoenen trotseren jij en je smartphone deze donkere wintermaanden de kou. De iGlove Handschoenen voor Smartphones maken van de winter weer een vrolijk seizoen zonder technologische beperkingen.

Productdetails

  • Universele maat
  • Geschikt voor alle gadgets met een touch screen
  • Beschikbaar in de kleuren zwart en roze

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T21:01:55+00:00