Contact

Idena tafelvoetbalspel

€ 128,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit Idena tafelvoetbalspel is een model dat niet meteen de hele kamer in beslag neemt, want het is een opklapbaar tafelvoetbalspel om zelf in elkaar te zetten. Door de voetbaltafel voor de helft te verkleinen is hij ideaal als cadeau voor in de kinderkamer, de werkkamer, de hobbykelder en zelfs de woonkamer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tafelvoetbal kan echt verslavend zijn, want na ieder potje wil de verliezer revanche! Bovendien is het gewoon leuk en ontspannend om een potje heerlijk te tafelvoetvallen. Je broer verslaan, je vader uitdagen of een familietoernooi in de woonkamer organiseren, het zijn allemaal mogelijkheden die dit tafelvoetbalspel te bieden heeft. Deze robuuste uitvoering is gelijk aan die van een echt tafelvoetbalspel zoals je die ook in een sportkantine of in de kantine op school tegenkomt. Dus geen plastic mini-uitvoering voor peuters maar een volwassen voetbalspel voor jong en oud. Het design van een schitterend voetbalstadion aan de buitenkant maakt van dit tafelvoetbalspel bovendien een echte blikvanger. De prijs-kwaliteit verhouding bij dit unieke exemplaar is bijzonder gunstig!

Het grote voordeel van dit type is de mogelijkheid de tafel in elkaar te klappen, waardoor hij opeens de helft minder ruimte in beslag neemt. Daarmee kun je het spel in een handomdraai opbergen en ruimte besparen. Dat is ook de reden waarom dit Idena tafelvoetbalspel zo goed in een kantoor past en er in de pauze ter afleiding een heerlijk potje tafelvoetbal gespeeld kan worden. Wie gaat er vandaag als winnaar naar huis? Dit cadeau is een echte voltreffer als verjaardagscadeau of als geschenk met kerst.

Productdetails

  • Speeloppervlak ca. 102 x 58 cm
  • 22 robuuste speelfiguren in de volgorde 1 - 2 - 5 – 3
  • Stalen stangen, Ø circa 13 cm
  • Poten instelbaar
  • Uitwerpen ballen aan beide zijden
  • 3 ballen worden meegeleverd
  • Afmeting: ca. 119 x 61 x 79 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:28:59+00:00