Contact

Idena Singalong cd-speler met usb-aansluiting

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kinderliedjes zingen uit een boek, dat gebeurt vaak op school. Samen met een broertje of zusje meezingen met een microfoon in de hand, dat kan thuis met de Idena Singalong cd-spelersmet usb-aansluiting. Daarmee kan de favoriete muziek ook vanaf een usb-stick worden beluisterd. Een leuk verjaardagscadeau voor kinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen houden van muziek en van bonte kleuren. Deze Idena Singalong cd-speler is alleen daarom al een apparaat waar kinderen het liefst de hele dag mee spelen. Vooral met de twee microfoons kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven en zullen ze hun ouder in huis graag uitnodigen een keer een concert bij te wonen. De stemmen van de kinderen zijn via de luidsprekers goed te horen. Het volume van de microfoons kan worden veranderd, zodat ze zowel met een zachte stem alsook met een luide, schreeuwende stem de achtergrondmuziek kunnen begeleiden. Het grote voordeel van deze cd-speler met usb-aansluiting is dat de kleine zangers en zangeressen al meteen op tournee kunnen gaan! De geluidsinstallatie is namelijk geschikt voor het gebruik op batterijen. Dus voor een optreden op het schoolplein of een live concert in oma's huiskamer staat nu niets meer in de weg.

De cd-spelers is robuust en kindvriendelijk vormgegeven. Dus met grote, duidelijke knoppen om de muziek te starten, om een nummer verder te spoelen of een nummer nogmaals te draaien. Immers, voor de tournee van start gaat moeten sommige nummers natuurlijk extra geoefend worden. De ruim handgreep aan de bovenkant zorgt bovendien voor een gemakkelijk transport van deze geluidsinstallatie met karaokefunctie én usb-aansluiting. Een leuk cadeau voor Sinterklaas, kerst of op een verjaardag.

Productdetails

  • Aansluitmogelijkheid voor een externe adapter 9V/1000 mA (adapter wordt niet meegeleverd)
  • Werkt op batterijen met 6x 1,5V / Baby LR14 (batterijen worden niet meegeleverd)
  • Vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:32:11+00:00