Contact

Idena mini tafelvoetbal

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een balletje trappen, vooral grote en kleine jongens kunnen er geen genoeg van krijgen en in toenemende mate ook meisjes. Maar als het buiten donker is en het stortregent, dan is dit Idena mini tafelvoetbalspel de ideale oplossing om toch een partijtje te voetballen. Een origineel cadeau voor sportliefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een voetbalveld is minimaal honderd meter lang en meer dan 64 meter breed, dat past niet in de woning. Bovendien kun je een echt voelbalveld niet mee de trap opnemen naar een andere kamer. Het speelveld van dit Idena mini tafelvoetbalspel is ongeveer 34 x 32 cm groot. Dat is super, want je kunt het spel overal mee naartoe nemen. Iedere partij beschikt 3 aanvallers, 2 verdedigers en een keeper. Dus in totaal 12 figuren. Er worden 2 ballen meegeleverd, zodat je bij een schot hoog over het doel meteen met de tweede bal verder kunt spelen. Belandt de bal in het doel, dan valt hij in het open bakje. Je kunt de bal er dan uit nemen en weer in het spel brengen. Achter beide doelen bevindt zich het open bakje waarin de bal na een doelpunt belandt. De score kun je ook een beide kanten bijhouden.

Dit mini tafelvoetbalspel moet wel eerst in elkaar worden gezet. Dat lukt gegarandeerd, want het benodigde materiaal wordt meegeleverd. Het tafelvoetbalspel is leuk om te gebruiken voor een familietoernooi binnen het gezin of voor een gewoon potje voetbal onder elkaar. Vooral als er op televisie een spannende wedstrijd begint is het altijd leuk om van tevoren alvast in de voetbalsferen te komen met dit spel voor groot en klein. Een passend cadeau voor alle voetbalfans!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:42:17+00:00