Contact

iBed – het tablet-plateau

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is een leuk cadeau voor iedereen met een tablet. Heel eenvoudig de tablet aan het plateau bevestigen en je kunt je kleine computer al bedienen zonder beide handen nodig te hebben. Dit originele geschenk is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ontbijt in bed, daar verheugen velen zich op! Als je dan ook nog eens op een bontgekleurd plateau je tablet krijgt geserveerd, dan kan de dag niet meer kapot. Handig bedien je met één hand het menu op het scherm en met de andere hand drink je ondertussen een glas sinaasappelsap en geniet je van dit soort aangename momenten. Het tablet-plateau is een ideale uitvinding die ook buiten bed de nodige voordelen biedt. Immers, je hoeft je tablet in meer in de hand te houden, want hij is simpelweg aan het plateau vastgemaakt. Zeer praktisch in het vliegtuig, maar ook in bus of trein kun je met het iBed tablet-plateau uitstekend uit de voeten.

Bij deze handige hulp is het oppervlak onder het stabiele tafelblad zacht en past zich gemakkelijk aan de benen of aan het oppervlak waarop het tablet-plateau wordt neergezet aan. Dus bij mooi weer in het park hoef je niet mee je tablet vast te houden en met de andere hand moeizaam proberen een appel tevoorschijn te halen. Nu heb je beide handen vrij en haal je eenvoudig iets uit je tas en die appel eet je in alle rust op, terwijl je met de andere hand je tablet bedient en over World Wide Web surft.

Productdetails

  • Afmeting: 30 x 24 x 5 cm
  • Boven stroeve kunststof, onder kussen van microvezel
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Let op: iPads met beschermhoes passen evt. niet in de houder
  • Materiaal: 50% houtvezelplaat, 50% elastaan, Vulling: 100% polystyreen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:02:33+00:00