Contact

I love you-kaart

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Om iemand te vertellen dat je echt van hem of haar houdt, moet je soms alleen maar de goede woorden vinden en die woorden kun je vervolgens kwijt op deze leuke kaart gemaakt met echte rozenblaadjes. Een creatieve manier om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wanneer je een bijzonder persoon hebt ontmoet, is het belangrijk om de ander ook te vertellen wat diegene voor je betekent. Je kunt het zeggen met een mooi gedicht, een persoonlijke groet of een mooie tekening en op deze kaart kun je het zelfs allemaal kwijt!

De omslag van deze kaart is gemaakt met echte gedroogde rozenblaadjes, die samen een hart vormen. Eronder staan de woorden "I love you", zodat het niemand meer kan ontgaan wat de boodschap is. Een prachtig cadeautje voor een romantische dag en uitermate geschikt om een speciale boodschap over te brengen. Of je nu iemand voor de eerste keer de liefde wilt verklaren of voor de honderd-duizendste keer, met deze kaart kan het allemaal.

Of je jong of oud bent, iets goed te maken hebt, of omdat je elke dag wilt zeggen dat je van je geliefde houdt, deze kaart geeft net dat beetje extra!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:09:26+00:00