Contact

Hydro bloempot "Eekhoorntje"

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De grappige bloempot "Eekhoorntje" is een ideaal cadeau voor mensen met een hart voor planten en dieren! Het is een hydro bloempot. Dat betekent, de plant geeft zichzelf de juiste hoeveelheid water. Is het eekhoorntje verdwenen, dan is het tijd de bloempot via de stam weer met water te vullen!    
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Planten water geven, hoe vaak wordt dit niet vergeten? Met deze bloempot „Eekhoorntje" is dat probleem voor altijd opgelost. Het nieuwsgierige eekhoorntje is door zijn grappige snoet niet alleen een blikvanger, hij bepaalt ook wanneer het tijd is de bloempot van water te voorzien. Is het grappige beestje eenmaal naar beneden gezakt en niet meer zichtbaar, dan vraagt de tak aan de zijkant om water. Is het eekhoorntje weer volop in beeld, dan heeft de plant voldoende water. Een ideaal cadeau voor mensen die het zonder groene vingers moeten doen.

Kies de passende hydro bloempot met eekhoorntje in bruin, zwart of wit. Dit is niet alleen een prima cadeau voor in huis, maar ook uitstekend geschikt voor in het kantoor. Immers, planten zorgen in een dergelijke ruimte voor een zuiverende lucht. Dus reden genoeg om dit unieke cadeau voor de planten- en dierliefhebber aan te schaffen. Daarmee komt er ook meteen een einde aan het tijdperk van de bloempotten met overmatig veel water of juist met uitgedroogde planten erin. De hydro bloempot is ook bijzonder geschikt om samen met een passende plant cadeau te doen, bijvoorbeeld een kruidenplant voor in de keuken of een gezellige plant voor de woon-, slaap- of badkamer.

 

 

Productdetails

  • Materiaal: PP
  • Afmeting: 12,5 x 14,5 x 13,5 cm
  • Verkrijgbare kleuren: bruin/groen, zwart/wit, wit/roze

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-21T16:52:50+00:00