Contact

Huwelijkskaars "Just Married"

€ 15,90
(€ 22,71 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een mooie kaars met een prachtige grote vlam, die symbool staat voor jullie huwelijk. Een prachtig cadeau om elk jaar op je huwelijksdag weer aan te steken en elkaar er aan te herinneren wat voor een bijzonder moment jullie huwelijksdag was en hoe jullie elk jaar nog de vlam levend houden en voor je gevoel 'just married' blijven. Een prachtig stijlvol cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kaarsen hebben een bijzondere magie. Ook 200 jaar nadat het elektrische licht is uitgevonden zegt een kaars toch zoveel meer dan een lampje. De sfeer, de warmte, de aantrekkingskracht van een kaars is gewoonweg veel groter! Vandaar dat dit dan ook een prachtig symbolisch cadeautje is voor tijdens een huwelijksfeest. Een kaars die je je leven lang kunt koesteren en op speciale momenten kunt aansteken. Met een brandtijd van in totaal maar liefst 100 uur! Een prachtig cadeau dat het leven en de liefde symboliseert, en de vlam het vuur van de liefde tussen de twee nieuwe echtelieden.

Een mooi cadeau om te geven en om te ontvangen. In prachtige rustige sfeervolle tinten zodat alle aandacht naar de vlam zelf wordt getrokken. Met een mooie opdruk met de woorden 'Just Married', zodat er geen twijfel over mogelijk is waarvoor deze kaars bedoeld is. Een elegant, lang en statige kaars die een prachtig symbool vormt voor de liefde die gepassioneerd opgebloeid is. Een mooi cadeautje om je gelukswensen voor een heel lang huwelijk mee te laten zien. Een leuk cadeautje om jaren lang plezier van te kunnen hebben!

Productdetails

  • Brandduur ongeveer 100 uur
  • Diameter: 8 cm
  • Hoogte: 19 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:13:57+00:00