Contact

Huisdierstrikje

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit cadeau geeft de hond of de kat een serieus en chique uiterlijk of juist een speelse uitstraling. Dat hangt ervan af welke kant van dit huisdierstrikje wordt gebruikt. Met deze accessoire maakt het baasje van zijn of haar lieve huisdier het bijzonderste dier van de wereld!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Honden en katten hebben altijd al een enorme aantrekkingskracht op mensen. Niet voor niets hebben we ze als dieren in huis en aaien we ze maar al te graag. Of we genieten ervan als de hond van die grote ogen opzet. Het wordt nog veel mooier en leuker als de hond er een echt strikje bij draagt! Wat een stijlvol dier staat er opeens voor je. En wat te denken van de gracieuze kat die zo majestueus voor zich uit kan kijken alsof ze op een troon zit. Bind de kat het huisdierstrikje om en het huisdier is de koning in huis. Zo'n chique huisdier wil iedereen om zich heen hebben.

Het zwarte huisdierstrikje zorgt weliswaar voor een chique kat, maar het lievelingshuisdier kan er ook een stuk vrolijker en feestelijker uitzien als je het strikje omdraait. Door de rode kleur en de witte stippen ziet de kat er opeens joviaal uit en de hond lijkt op weg naar een gezellig verjaardagsfeest. Een cadeautje voor vrienden met een hond of kat.

Het huisdierstrikje past bij beide dieren, die met dit excentrieke accessoire nog veel vaker geaaid zullen worden, zo leuk, elegant en grappig kan het huisdier er opeens uitzien.

Productdetails

  • Strikje voor huisdieren
  • Aan beide zijden bedrukt: zwart of rood met witte stippen
  • Materiaal: katoen
  • Afmeting: 13,2 x 6 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:30:14+00:00