Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Houten puzzel met persoonlijke foto

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Puzzels zorgen al jarenlang voor veel plezier bij jong en oud. Deze houten puzzel geldt als een bijzonder, persoonlijk exemplaar. Met een eigen foto als puzzelmotief heb je in ieder geval een zeer origineel cadeau in handen!

* Verplichte velden

€ 29,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op zoek naar een apart cadeau? Dan is deze te personaliseren houten puzzel een voltreffer. Veel puzzels beschikken over prachtige motieven zoals de Eiffeltoren, het Vrijheidsbeeld, een natuurlandschap en nog veel en veel meer. Deze puzzel is echter uniek, want de afbeelding van de persoonlijke foto is in geen enkele speelgoedzaak verkrijgbaar. Een origineler cadeau is nauwelijks denkbaar. Bovendien is de houten puzzel als decoratiestuk én speelgoed een multifunctioneel cadeau.

Kies een geschikte foto die later met 96 puzzelstukjes in elkaar gepuzzeld moet worden. Opa en oma kun je verrassen met een puzzel waarop de kleinkinderen zijn afgebeeld, je ouders kun je verrassen met een gezinsfoto als puzzel en je beste vriend of vriendin kun je met een leuke foto uit de vakantie verbazen. Met de nodige creativiteit kun je talloze gelegenheden met diverse foto's bedenken om de houten puzzel als creatief cadeau te overhandigen.

Deze houten puzzel kun je fraai ingelijst cadeau doen, zodat de afbeelding meteen volledig zichtbaar is. Je kunt er ook voor kiezen de stukjes los in een doos te overhandigen, zodat de ontvanger zelf moet uitzoeken welk beeld hij of zij in elkaar moet puzzelen. Dat is natuurlijk een stuk spannender.

Productdetails

  • 96 stukjes
  • Afmeting: 17,5 x 25 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:57:02+00:00