Contact

Houten fotolijst met liefdesgravure

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze fraaie, houten fotolijst met hartjes en ruimte voor een persoonlijke tekst is stijlvol en romantisch vormgegeven. Op de onderkant aan de voorzijde is ruimte om een jaartal te laten graveren en bovenaan passen de namen van twee personen. Een ideaal cadeau voor een trouwfoto!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Weet je nog die tijd van vroeger? Zo luidt de titel van een oud België s liedje. Hij past bij deze fraaie fotolijst die uitermate geschikt is voor een foto uit die tijd van vroeger. Die tijd waar jullie met z'n tweeën verliefd in de camera keken op het moment dat de Italiaanse ober een foto van jullie nam. Op de achtergrond zie je het typische Toscaanse landschap. In welk jaar was dat ook alweer?

Weet je het jaartal nog, laat de getallen dan onderop deze houten fotolijst graveren. Je hebt precies 4 tekens tot je beschikking. Vóór het jaartal staat op de lijst zelf al het woordje EST geschreven. De foto voor deze houten fotolijst dient 20 x 25 cm te zijn. De fotolijst zelf is een echt personaliseerbaar cadeau, want ook de namen van de twee verliefde personen kunnen boven de foto in de lijst worden gegraveerd.

De fotolijst van lichtgekleurd hout is niet opdringerig, maar heeft eerder een elegant en bescheiden karakter. Hij kan op een tafeltje, kast of de vensterbank worden neergezet, want aan de achterkant bevindt zich een beweegbare steun. Daarnaast bevindt zich achterop ook een haakje dat speciaal bedoeld is om de fotolijst op te hangen.

Productdetails

Houten fotolijst met liefdesgravure

  • Voor een foto met afmeting 20 x 25 cm
  • Hout met een beschermlaagje en met glas bedekt
  • Om neer te zetten of op te hangen
  • Boven en onder persoonlijk te graveren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:02:19+00:00