Contact

Houten fotolijst met gravure

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Alle opa's en oma's zijn dol op foto's van hun kleinkinderen! Met deze houten fotolijst kun je ze eens op een leuke manier verrassen. Voor de mooie foto moet je zelf zorgen, maar je kan de houten fotolijst wel nog verfraaien met een persoonlijke boodschap. Ook je ouders doe je een groot plezier met een foto van de kinderen of een vakantiefoto met het hele gezin erop.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

"Voor de liefste grootouders". Die tekst kun je op de fotolijst laten zetten. Door het lettertype lijkt de zin wel met de hand geschreven. De fotolijst is bewust eenvoudig gehouden, zodat alle aandacht naar de foto en de tekst uitgaat, want daar gaat het uiteindelijk om.

"Voor de beste papa en mama" of "mijn liefste hond" zijn andere leuke spreuken voor deze houten fotokader. Denk ook eens aan een kampioensfoto met daarop de naam van de club, de ploeg en het kampioensjaar.

De lichte kleur hout maakt de fotolijst geschikt voor alle soorten interieur. Het hout is voorzien van een beschermlaagje. De foto wordt door glas tegen vlekken en stof beschermd. Kortom, deze houten fotolijst met gravure is een cadeau waar je alle kanten mee op kan.

Productdetails

  • Voor een foto met afmeting 20 x 25 cm
  • Beschermlaagje op hout met glas afgedekt
  • Maximaal 30 tekens voor de persoonlijke gravure
  • Om neer te zetten of op te hangen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:23:16+00:00