Contact

Houten bordje "Just Married"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
'Daar komt de bruid' - nee, dat gedeelte is al geweest. De dag was mooi en wat is er nu leuker dan dit bordje als extra cadeautje? Gewoon en kleinigheidje. Het feestelijk roze wordt vast gewaardeerd door de bruid en de bruidegom is toch verblind door zijn geluk, die heeft niets meer door. Altijd goed!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ja eindelijk, 'Just Married'. Iedereen heeft er maandenlang naar uitgekeken (bruid en bruidegom het meest natuurlijk). Het bruidspaar droomt nog weg bij de jurk, het pak, de locatie, die taart, de ceremonie, de emoties vierden hoogtij en nu is het ‘voorbij’. Althans, de bruiloft: het echte getrouwde leven begint nu pas. En hoe beter dan in een bruidssuite met dit bordje op de deur. Grote kans dat ze in een hotel overnachten en dan het alom bekende ‘Do not disturb’ aan de deur hangen. Leuk hoor, maar zo’n achterhaald concept – die tekst hebben we nu wel gezien. Jij voegt de laatste originele noot toe aan hun droom dag: geef ze dit houten ‘Just Married’- bordje. Harstikke leuk! Naast een leuke verrassing, ook een grappige herinnering, want een bruidspaar verwacht meer echte borden voor bij hun servies dan een bordje voor aan de muur. Maar dat huwelijkscadeau heb je natuurlijk allang gegeven, dit is een extraatje.

Als je net getrouwd bent wil je immers niet gestoord worden, dat snapt iedereen. Dan wil je bij elkaar zijn, ontbijten, lunchen en dineren in bed, kletsen over de bruiloft, dutjes doen in elkaars armen, je zielsgelukkig prijzen met elkaar, naar de ringen staren, elkaar diep in de ogen kijken, champagne drinken tot jullie erbij neervallen en alles daar tussenin. Het heten niet voor niets de wittebroodsweken dus pottenkijkers heb je hier niet bij nodig. Dan komt dit bordje enorm goed van pas! Hang het direct na het feest alvast aan de deur… En na al het prille geluk doet dit bordje het ook heel leuk op kast of als manlief geen roze in de kamer wil: plak je het erbij in het trouwalbum. Voelt ‘ie zich mannelijk genoeg om het wel in huis te hebben, kun je het hier natuurlijk ook aan de deur van de ‘master bedroom’ te hangen. Dat is het fijne als je zo’n cadeautje krijgt – de mogelijkheden zijn eindeloos. Om te geven en te kirjgen!

Productdetails

  • Inclusief ophangsysteem
  • Afmeting: ca. 22 x 13 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:36:16+00:00