Contact

Hotdog – warmtekussen

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hotdogs zijn in dit geval geen broodjes met warme worst, maar heerlijk naar lavendel geurende warmtekussens voor in bed of op de bank! Deze knuffelhonden beschermen niet alleen tegen nachtmerries, maar geven ook daadwerkelijk warmte af en zijn perfect om mee te knuffelen. Een ideaal cadeau voor groot en klein!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen hebben veel behoefte aan warmte en bescherming. Dit hotdog warmtekussen biedt beide eigenschappen tegelijk. Het kussen is namelijk heerlijk zacht en ideaal om mee te knuffelen. Als het kind het koud heeft en rilt, dan kan er een verkoudheid of griep op de loer liggen. In dat geval is het raadzaam het zakje uit de buik van deze pluche hond te halen en in de magnetron op te warmen. Daarnaast dient het hotdog warmtekussen als een kruik en bezorgt de kleine de nodige warmte.

Een ideaal geschenkidee voor kinderen, want lekker met een hond kunnen knuffelen als je je alleen voelt of ziek in bed ligt, daar houden alle kinderen wel van. Het zakje met granen en lavendelkruiden bevindt zich in de buik van het knuffelbeest en kan eenvoudig worden uitgenomen. Na 1 minuut in de magnetron kan het zakje weer worden teruggeplaatst, waardoor de hond dus als een soort kruik fungeert, maar wel eentje waarmee je kunt knuffelen, die niet lekt en bovendien heerlijk naar lavendel ruikt. Dat is een ideale geur om mee in slaap te vallen, omdat er een rustgevende werking vanuit gaat. Dus ook voor kinderen die de slaap slecht kunnen vatten is het Hotdog warmtekussen een fraaie oplossing. Een origineel cadeau-idee!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T22:52:23+00:00