Contact

Hot/Cold-pack “Infuuszak”

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Er zijn pijnlijke en vervelende momenten in het leven van iedereen. Gelukkig worden verstuikte enkels en sportblessures gauw opgelapt met dit koelpak. Naast verkoeling of verwarming voor een pijnlijke plek biedt dit hot/cold-pack ook verlichting voor de geest. De grappige infuuszak zorgt ervoor dat je de eigen pijntjes snel relativeert! 
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je wilt het natuurlijk het liefst voorkomen, maar soms heb je een koelpak nodig. Denk bijvoorbeeld aan sportblessures, een verstuikte enkel of verbrande hand. In al die situaties is voorkomen te laat en komt dit koelpak tot de redding. Dit hot/cold-pack kan naar gelang in de vriezer worden gelegd voor koud gebruik of worden opgewarmd wanneer een warmtebehandeling de voorkeur heeft. 

Als je dan toch een koelpak nodig hebt, kun je maar beter een leuk exemplaar gebruiken! Dit koelpak is geen normale versie, maar het lijkt op een infuuszak gevuld met bloed. Dat maakt gelijk je eigen kwaaltjes minder serieus. Zo lang je nog geen bloedtransfusie nodig hebt, komt het snel weer goed. Verkoeling is niet het enige dat er te bieden is. Je kunt de infuuszak ook verwarmen om bijvoorbeeld rugklachten te verlichten. Of gebruik hem gewoon bij koude voeten in bed. Dat is ook heel vervelend.

Dit is het perfecte cadeau voor kleine pechvogels en fanatieke sporters van jong tot oud. En vergeet ook de warme-voeten-liefhebbers niet! Met dit hot/cold pack maak je iedereen weer snel aan het lachen en lijken de pijntjes niet zo erg. Een grappig cadeau dat voor bijna iedereen geschikt is!

Productdetails

  • Materiaal: Plastic
  • Afmetingen: 21 x 12 x 2 cm
  • Hot/cold pack

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:33:22+00:00