Contact

Hoptimist Baby Bimble

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Leuke grappige figuurtjes die enorm leuk staan in elke kinderkamer. Deze design klassieker uit de jaren 60 werd opnieuw ontdekt en zo gemaakt dat klein en groot er urenlang speelplezier van kunnen hebben. Leuk decoratief cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit leuke figuurtje heeft veel prijzen gewonnen en heeft zich als een tijdloos element in elk interieur bewezen. Een leuke hoptimist, die als je op zijn hoofdje drukt grappig omhoog hupt. Een hoppend optimistisch wezentje dat iedereen leuk zal vinden om naar te kijken. Een figuurtje dat zowel voor volwassenen als kinderen een grote aantrekkingskracht bezit. Het leuke wezentje heeft misschien een wat schuchtere blik, maar als je eenmaal op zijn kopje tikt zal hij voor je omhoog springen. Een geweldig cadeautje dat mooi staat op je bureau, voor die momenten dat je eigenlijk in slaap sukkelt en geen zin meer hebt in werken.

Met zijn vrolijke lach en optimistische springerige voorkomen geeft het even weer wat motivatie en een lach op je gezicht om weer vol goede moed aan het werk te gaan. Ook leuk natuurlijk in de kinderkamer, of in de keuken of in de woonkamer, of waar dan ook, waar dit leuke wezentje wat vreugde en optimisme kan brengen. Leuk cadeautje om cadeau te doen, zomaar tussendoor of voor een speciale gelegenheid. Leuk als het met iemand niet zo goed gaat en ze wel een positief symbool en een optimistisch wezentje kunnen gebruiken. Door zijn geringe afmeting ook heel handig om mee te nemen op reis en aan je vrienden bij wie je langsgaat te geven. Een cadeautje dat iedereen zal verbazen en zal vullen met een zeer positief gevoel.

Productdetails

  • Materiaal: plastic
  • Hoogte: 6,5 cm
  • Diameter: 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:06:42+00:00